Εύκολες συνταγές

Συνταγή για μπράουνι με φυστικοβούτυρο

Σχετικά με τη συνταγή

Αποδεθείτε στον απολαυστικό συνδυασμό πλούσιας σοκολάτας και κρεμώδους φυστικοβούτυρου με τη συνταγή μας για μπράουνι με φυστικοβούτυρο! Αυτή η απολαυστική απόλαυση είναι για να ικανοποιήσετε τα γλυκά σας, ενώ παράλληλα δίνετε έμφαση στην υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Συστατικά

<πίνακας>
<κεφάλι>

Ποσότητα
Συστατικό

1 φλιτζάνι
Φυσικό φυσικοκούτυρο

½ φλιτζάνι
Σιρόπι σφενδάμου

¼ φλιτζάνι
Λάδι καρύδας

2
Αυγά

1 κουταλάκι του γλυκού
Εκχύλισμα βανίλιας

½ φλιτζάνι
Κακάο σε σκόνη

½ κουταλάκι του γλυκού
Μπέικιν πάουντερ

½ κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι

Προαιρετικό:
Τσιπς μαύρης σοκολάτας

Εργαλεία και συστατικά που θα χρησιμοποιηθούν για τη συνταγή

Για να προετοιμάσετε αυτήν την απολαυστική συνταγή για μπράουνι με φυστικοβούτυρο, θα προετοιμάσετε τα απαραίτητα εργαλεία και συστατικά:

  • Μπολ ανάμειξης
  • Μίξερ χειρός ή σύρμα
  • Μεζούρες και κουτάλια
  • ταψί 8×8 ιντσών
  • Περγαμηνόχαρτο
  • Φούρνος
  • Σπάτουλα

Προετοιμασία

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 350°F (175°C) και στρώστε το ταψί 8×8 ιντσών με λαδόκολλα.
  2. Σε ένα μπολ ανάμειξης, συνδυάστε το φυσικό φυστικοβούτυρο, το σιρόπι σφενδάμου και το λιωμένο λάδι καρύδας. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.
  3. Προσθέστε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας στο μείγμα του φυστικοβούτυρου και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  4. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε ελαφρά τη σκόνη κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
  5. Προσθέστε σταδιακά τα ξηρά συστατικά στα υγρά συστατικά, ανακατεύοντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.
  6. Αν θέλετε, διπλώστε μια χούφτα τσιπς μαύρης σοκολάτας για μια επιπλέον απολαυστική πινελιά.
  7. Ρίξτε το κουρκούτι για μπράουνι στο έτοιμο ταψί, απλώνοντάς το ομοιόμορφα με μια σπάτουλα.
  8. Ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να βγείτε μια οδοντογλυφίδα που έχετε τοποθετήσει στο κέντρο με λίγα υγρά ψίχουλα.
  9. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε τα μπράουνις να κρυώσουν εντελώς στο ταψί πριν τα κόψουμε σε τετράγωνα κομμάτια.

Χρόνος προετοιμασίας

Η προετοιμασία για αυτήν τη συνταγή για μπράουνι με φυστικοβούτυρο διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Επιπλέον, ο χρόνος ψησίματος είναι περίπου 20-25 λεπτά, καθιστώντας το ένα γρήγορο και εύκολο επιδόρπιο για κάθε περίσταση.

Προτάσεις αλλαγής συστατικών για vegans

Για εναλλακτικές λύσεις φιλικές προς τους vegan, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα αυγά με το αυγό λιναριού (1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο λιναρόσπορο αναμειγμένο με 3 κουταλιές της σούπας νερό ανά αυγό). Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι τα τσιπς μαύρης σοκολάτας που είναι χωρίς γαλακτοκομικά και κατάλληλα για vegan δίαιτες.

Συμβουλές για την προετοιμασία της συνταγής, πώς να μαγειρέψετε

  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε φυσικό φυσικοβόλο χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή υδρογονωμένα έλαια για μια πιο υγιεινή επιλογή.
  • Αν προτιμάτε πιο γλυκιά γεύση, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα του σιροπιού σφενδάμου.
  • Για να βελτιώσετε την υφή και τη γεύση, σκεφτείτε να προσθέσετε μια χούφτα ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς ή τριμμένη καρύδα στο κουρκούτι.
  • Για έξτρα μαλακή συνοχή, ψήστε ελαφρά τα μπράουνις και αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς πριν τα κόψετε.
  • Σερβίρετε αυτά τα νόστιμα μπράουνι με φυστικοβούτυρο με μια μπάλα παγωτό βανίλια ή μια κούκλα σαντιγί για μια απολαυστική εμπειρία γλυκού.

Διατροφικές αξίες ανά μερίδα

<πίνακας>
<κεφάλι>

Θρεπτικό
Ποσό

Θερμίδες
220

Συνολικό Λίπος
17 g

Υδατάνθρακες
14 g

Πρωτεΐνη
6g

Ίνα
3g

Ζάχαρη
7g

Απαιτήσεις υπηρεσιών και παρουσίασης, πλευρικές εναλλακτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Σερβίρετε τα μπράουνι με φυστικοβούτυρο σε ένα πιάτο επιδόρπιου, πασπαλισμένα με σκόνη κακάο ή ζάχαρη άχνη για μια κομψή παρουσίαση. Αυτά τα brownies μπορούν να τα μόνα τους ή να τα συνδυάσετε με μια μπάλα παγωμένο γιαούρτι με μπανίλια για μια απολαυστική ανατροπή. Για πρόσθετη υφή και γεύση, μπορείτε να σερβίρετε με φρέσκα μούρα ή λίγο ζεστό φυστικοβούτυρο.

Συνθήκες αποθήκευσης

Για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των Peanut Butter Fit Brown, αποθηκεύστε τα σε αεροστεγές δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου έως και 3-4 ημέρες. Αν προτιμάτε να παρατείνετε τη διάρκεια της ζωής τους, τοποθετήστε τα στο ψυγείο για έως και μία εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να καταψύξετε αυτά τα μπράουνις για έως και τρεις μήνες τυλίγοντάς τα σφιχτά σε πλαστική μεμβράνη και αποθηκεύετε τα σε κατάλληλο δοχείο για κατάψυξη.

Οφέλη για την υγεία των συστατικών που διαφήμιση

Η συνταγή για Brownie Pean Butter Fit προσφέρει πολλά φρούτα για την υγεία. Το φυσικό φυσικοβούτυρο παρέχει μια καλή πηγή υγιεινών λιπών, πρωτεϊνών και βασικών θρεπτικών συστατικών όπως η βιταμίνη Ε και το μαγνήσιο. Μπορεί να στην προώθηση της υγείας της καρδιάς, να στη διαχείριση του βάρους και να δώσει ώθηση στην ενέργεια. Το σιρόπι σφενδάμου χρησιμεύει ως φυσικό γλυκαντικό που περιέχει αντιοξειδωτικά και μετάλλα όπως μαγγάνιο και ψευδάργυρος. Το λάδι καρύδας προσφέρει τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας (MCTs) που μπορούν να υποστηρίξουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και τον μεταβολισμό.

Η σκόνη κακάο, με την πλούσια γεύση της σοκολάτας, είναι γεμάτη αντιοξειδωτικά που ονομάζονται φλαβονοειδή που συνδέονται με διάφορα προβλήματα για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της υγείας της καρδιάς και της γνωστής λειτουργίας. Περιέχει επίσης μετάλλα όπως σίδηρο, μαγνήσιο και κάλιο. Τα αυγά που συνταγή στη συνταγή παρέχουν μια καλή πρωτεΐνη, βιταμινών και μετάλλων υψηλής ποιότητας.

Αν και είναι απολαυστικά, αυτά τα μπράουν μπορούν να γίνουν ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής όταν καταναλώνονται με μέτρο. Προσφέρουν μια ικανοποιητική απόλαυση ενώ ενσωματώνουν πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Παρόμοιες συνταγές

Εάν σας αρέσει ο συνδυασμός φυστικοβούτυρου και σοκολάτας, μπορεί επίσης να σας αρέσουν τα μπισκότα με τσιπ σοκολάτας με φυστικοβούτυρο ή τα cupcakes στροβιλισμού με φυστικοβούτυρο. Αυτές οι συνταγές έχουν τις ίδιες απολαυστικές γεύσεις σε διαφορετικά αρτοσκευάσματα, ιδανικά για να ικανοποιήσουν τις λιγούρες σας.

Πηγές τροφίμων Έμπνευση για τη συνταγή

Αυτή η συνταγή για μπράουνι με φυστικοβούτυρο εμπνέεται από διάσημους σεφ και λάτρεις του φαγητού που εκτιμούν τον αρμονικό συνδυασμό φυστικοβούτυρου και σοκολάτας. Αξιοσημείωτες φιγούρες όπως η Ina Garten, η Nigella Lawson και η Sally McKenney έχουν μοιραστεί τις δικές τους εκδοχές επιδορπίων με φυσικοβούτυρο, εμπνέοντάς μας να δημιουργήσουμε αυτήν την υγιεινή συνταγή για μπράουνι που απευθύνεται σε άτομα που προσέχουν την υγεία τους χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. p>

Λοιπόν, μπείτε στην κουζίνα σας, συγκεντρώστε τα υλικά σας και αφήστε τη μαγεία του φυστικοβούτυρου και της σοκολάτας να ξεδιπλωθεί σε αυτά τα ακαταμάχητα μπράουνις Peanut Butter Fit. Απολαύστε την πλούσια, μυτερή υφή και την παρατεταμένη γεύση αυτής της απολαυστικής απόλαυσης. Οι γευστικοί σας κάλυκες και η υγεία σας θα σας ευχαριστήσουν! 🍫🥜😋

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button